Bermudashorts

Innehåller affiliate-länkar

Damernas värld och Elle skriver båda om bermudashortsen som är sensommarens hetaste trenden. Sensommaren närmar sig och bermudashortsen är ett perfekt plagg för att bevara sommaren så länge som möjligt. Eftersom längden på shortsen slutar strax ovanför knäet, och är mellanting för shorts och långbyxor. Modellen är rak i passformen. Från början använde militären detta plagg i sin uniform på 1930-talet och modet spred sig även till vanligt folk. Bermuda blev ett turistmål och det var även förbjudet att visa låren offentligt, därför uppkom detta mode. Men det var först på 1960-talet det blev ett designplagg. Plaggets beskrivning brukar lyda, uniformsplagget för varmare klimat. Shortsen kan användas till kavaj för en uppklädd stil likväl med en t-shirt eller blus. Det går att förvandla till både uppklätt och avslappnat. Det gör plagget mycket användbart och passande.

Min outfit på bilderna är i materialet linne från Marquet. Har sedan plockat ut några bermudashorts i blandade färger som ni kan trycka på under vardera bild.

Bermudashorts och kavaj
Bermudashorts och kavaj

Trendiga hälsningar Modevetaren

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
åh dom va snygga 😃
nouw.com/soffiaz_85
modevetaren
modevetaren,
Ja, tack! 😃
nouw.com/modevetaren
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Oh men hur snygga var inte dom?! Ge mig! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
modevetaren
modevetaren,
Åh tack! Kram!!
nouw.com/modevetaren
Shining
Shining,
Oj. Jag kan ingenting om mode faktiskt . Kan vara roligt att läsa lite om det då. Jag blandar lite som känns bra. Shortsen ser sköna ut men jag tänker alltid material, om det skaver, lappar mm. Det är svårt att hitta sköna kläder tycker jag. Jag tycker om en stil jag vet. Det är någon slags rysk gopnik stil eller vad detvheter. Gillar det avslappnande i den. Är det mode? Intressant tankevurpa. Kanske jag ändå påverkas någonting jag med i någon mån.
nouw.com/shining
modevetaren
modevetaren,
Avslappnat mode har blivit en stor trend men gopnikstilen är egentligen en egen subkultur. Den stilens ursprung är ifrån pre-revolutionära Rysslands arbetarklass, och är fortfrande som störst i Ryssland. Avslappant mode handlar mycket om att ändå kunna klä sig "rätt" och följa förändliga trender. När det är subkulturer brukar dem styra sig själva, och inte följa samma stora trender. Därför blir det en annan typ av mode.
nouw.com/modevetaren
Shining
Shining,
Aha. Det var intressant fakta. Tack för den. Nu måste jag googla lite om subkulturer.
nouw.com/shining
modevetaren
modevetaren,
Tack för din fråga! Det får du göra.
nouw.com/modevetaren