Stockholm Fashion Week

I veckan har Stockholm Fashion Week haft sin premiär att vara digital, och kronprinsessan Victoria var den som invigde evenemanget från sitt hem Haga Palace i Stockholm. Hon är en ambassadör för svenskt mode och stödjer mode med extra hållbarhetsvärde. House of Dagmar har visat på hållbara kollektioner, som ska var återvinningsbara. Där det endast ska bli kvar knappar eller dylikt när plagget bryts ner i naturen. Målet är också att plaggen gärna ska användas mellan 100-200 gånger, eller sedan återbrukas av någon annan för att få en lång livstid. Jag tycker att deras miljötänk är en växande möjlighet för branschen. Deras färger för SS21 är neutrala och min favorit är den ljusgula tonen. Mycket ribstickade plagg, både på tröjor, koftor och klänningar är i deras kollektion.

House of Dagmar, Foto: Stockholm Fashion Week

House of Dagmar, Foto: Stockholm Fashion Week

House of Dagmar, Foto: Stockholm Fashion Week

Trendiga hälsningar Modevetaren

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Har verkligen helt missat detta! Men så mycket jag inte ens visste, just detta att det ska användas så många gånger?! SNYGGT <3
nouw.com/emmaengstrom
modevetaren
modevetaren,
Det är verkligen bra kvalitét när det går att återanvändas så många gånger! Ja visst är det!
nouw.com/modevetaren
Shining
Shining,
Tröjan var fin tycker jag. Och bra att det är sådant miljötänk. Samt solrosorna var mycket vackra även om de inte hade med modet att göra. Men tröjan var både fin och ser skön ut.
nouw.com/shining
modevetaren
modevetaren,
Ja det är bra med miljötänket! Solrosor är underbara blommor! 🌻
nouw.com/modevetaren